+ Diensten | Brian op de Dijk mediaproducties

 

Hier vind u de diensten die ik u kan bieden. De wensen van u als klant neem ik serieus. Voor al uw mediaproducties kunt u bij mij terecht.

 

Diensten

Videoclip

Bent u artiest en wilt u een passende videoclip bij uw nummer?

 

 

Bedrijfsfilm

Een mooie manier om in the picture te staan en (toekomstige) klanten alles over uw bedrijf te laten zien. Leuk voor de website/social media en/of op een tv-scherm in de zaak.

 

School promotiefilm

Een promofilm van de school, met één of twee leerlingen als reporter(s). Leuk voor op de website en social media.

Eindfilm Groep 8

In plaats van de traditionele eindmusical van groep 8, kunt u er ook voor kiezen om samen met de klas een eigen film te maken.

Reportage evenement

Een mooie reportage van uw evenement, bedrijfsuitje/borrel, open dag, festival? of een compleet vastgelegde voorstelling?

Sollicitatievideo

Solliciteren met een brief? In 2018 kan het ook met een korte video.

Showreel/Castingvideo

Bent u acteur/actrice? Wat is er dan mooier dan uzelf te promoten met een eigen showreel of castingvideo. In een showreel kunt u beelden laten zien van eerder werk of u kunt ervoor kiezen om een castingvideo op te nemen.

Fotoshoot

Zin in een leuke fotoshoot? Denk aan portret-, familie- of castingfoto's! Maar ook New Born en Thema fotoshoots. Of een fotograaf op uw feest of bij uw concert. Er is veel mogelijk. Ik verkoop ook stockphoto's en video's.

Overig

Voor alle overige video-, film-, foto-, en mediaverzoeken kunt u bij mij terecht. We kunnen samen zoeken naar een passend eindproduct.

*Neem contact op voor tarieven en alle mogelijkheden. Alle tarieven zijn exclusief BTW (en reiskosten) en kosten van extra opties.